tanntann.no

  • Fag og foto
    • Kurs, førelesingar og publikasjonar
    • Praktisk klinisk fotografering
    • Avtakbare protesar
    • Sementering
    • Instruksjonsfilmar
    • Instagram
    • Flickr

Blog

Festmat

Påskehjorten

Dei siste åra har me fått hjortefilet i julegåve. Det er blitt ein tradisjon å fortæra fileten i påskeferien. Eg serverer vanlegvis fileten med ovnsbakte potetar, søt viltsaus, sellerirotpuré og brokkoli. Dette er verkeleg eit festmåltid!

(meir…)
By Kjetil Reisegg, 3 veker20/04/2025 ago
Festmat

Pepparbiff med løk- og konjakksaus

Nok ein gong er eg vorten inspirert av Lise Finckenhagen. Originaloppskrifta ligg her. Kjapp og god biffmiddag!

(meir…)
By Kjetil Reisegg, 4 månader22/01/2025 ago
Festmat

Bestemorpotetar

Eg har prøvd å gjenskapa ein av favorittane frå mi engelske bestemor. Trikset er å koka potetane først, og deretter gje dei steikeskorpe i omnen.

(meir…)
By Kjetil Reisegg, 4 månader09/01/2025 ago
Festmat

Waldorfsalat

Frå svigermor Nelly sitt kjøkken.

(meir…)
By Kjetil Reisegg, 4 månader09/01/2025 ago
Festmat

Nyttårskalkun

Sitronstuffing, appelsinsaus og heilsteikt kalkunfilet. Oppskrift på saus og stuffing har eg fått ifrå systera mi, Heidi Reisegg Endal. Oppskrift på kalkunfilet er henta frå godt.no ved Lise Finckenhagen.

(meir…)
By Kjetil Reisegg, 4 månader09/01/2025 ago
Festmat

Førjulsbiffen 

Tomatsalat, cognacsaus og heilsteikt indrefilet.

(meir…)
By Kjetil Reisegg, 4 månader09/01/2025 ago
Brygg

Muskedunder

Bittersøt amber for seine haustkveldar.

(meir…)
By Kjetil Reisegg, 9 månader24/08/2024 ago
Brygg

Turbo-Lars

Spesialbestilling til kandidatfesten 2024, brygga med hjelp frå fire tannlegestuderande bryggeassistentar. For å brygga 20 liter Turbo-Lars treng ein:

(meir…)
By Kjetil Reisegg, 1 år08/04/2024 ago
Brygg

Fonnelandsider 2023

Då har eg vore og henta ein ny dunk med råsaft av eple hjå Yngve Fonneland Bu i Hardanger. Denne gongen var blandinga 90% elstareple og 10% av eplesorten Bramley.

(meir…)
By Kjetil Reisegg, 1 år12/12/2023 ago
Brygg

Jubileumsøl

Sigfrid + Kjetil = 100 år. Det lyt feirast!

(meir…)
By Kjetil Reisegg, 2 år24/07/2023 ago

Innleggsnavigasjon

1 2 … 7 Neste
  • Brygg
  • Brygging
  • Festmat
  • Kvardagsfavorittar
Hestia | Developed by ThemeIsle